Disciplines!

Impresariaat Kunststof werkt voor studenten van de opleidingen in de Creatieve Industrie. Wil je studenten van één of meerdere opleidingen inzetten voor jouw evenement of project neem dan gerust contact met ons op. 

 

Samen met de opleiding bekijken wij of een opdracht past binnen de leerontwikkeling van een student. Alle opleidingen worden aangeboden op MBO-niveau 4.

 

Wanneer je impresariaat Kunststof inzet voor jouw project/evenement werk je met studenten. We streven naar een fantastisch eindresultaat, maar het leerproces van de student staat voorop.

 

Impresariaat Kunststof is geaccrediteerd door Ecabo, Calibris, Goc, KOC en KC Handel.

Muziek

Studenten Pop werken tijdens hun opleiding aan het ontwikkelen van hun muzikale talent. Pop heeft al diverse bands en artiesten voortgebracht, die geboekt kunnen worden. Daarnaast kunnen studenten worden gevraagd als gastmuzikant, workshopleider of voor het maken van muziek op maat.

Theater

In lessen, praktijkopdrachten en voorstellingen leren studenten hun spel, stem en beweging verder ontwikkelen. Theaterstudenten kunnen benaderd worden om een door hen zelf ontwikkelde voorstelling te spelen of een voorstelling op maat te maken onder leiding van een regisseur. Ook kunnen zij worden ingezet als acteur of voor het geven van een workshop.

Dans

Studenten Dans zijn elke dag bezig met dans. Ze leren verschillende stijlen waaronder klassiek, jazz, hiphop, musical en breakdance. Dans kan benaderd worden voor optredens in de diverse dansstijlen. De dansen worden onder professionele begeleiding ingestudeerd en kunnen worden uitgevoerd in een grote/kleine groep, duo en/of solo.

Fashion & Design

Fashion & Design studenten leren ontwerpen, patroontekenen, naaitechnieken, proefmodellen maken, e.d. Zij kunnen benaderd worden voor ondersteuning bij het maken van een collectie, het (ver)maken van kostuums voor voorstellingen, vermaken van kleding, speciale ontwerpopdrachten. De opleiding wordt op meerdere niveaus aangeboden.

Make-Up & Hairdesign Artist

Studenten Make-Up & Hairdesign maken en ontwikkelen metamorphoses op verzoek voor theater, film, fotoshoots, commercials en voorstellingen.

Art & Design

De student Art & Design zoekt creatieve oplossingen voor het ontwerpen en vormgeven van media-uitingen in de breedste zin van het woord. Hij maakt posters, brochures, wanddecoraties, objecten, maquettes of andere ontwerpen maken. De student kiest hiervoor een bij het concept passende techniek: schilderen, tekenen, digitaal, hout, e.d.

Mediavormgever

De student houdt zich bezig met de vormgeving van allerlei media-uitingen. Ze maken drukwerk (posters, advertenties, huisstijl, folders, foto’s, e.d.), stilstaande beelden en teksten, presentaties en verpakkingen. Daarnaast maken studenten media waarin bewegend beeld en geluid centraal staan, computeranimaties, documentaires, reclamespotjes e.d. Ook zijn studenten inzetbaar voor het maken van websites.

Vormgever Ruimtelijke Presentatie (VRP)

Een VRPstudent is bezig met het ontwerpen en uitvoeren van productpresentaties in etalages. Daarnaast kan een VRP’er ingezet worden om stands, decors en displays te ontwerpen voor presentaties, tentoonstellingen, voorstellingen en evenementen. Deze opleiding wordt aangeboden op meerdere niveaus.

Interieur Design

Studenten Interieur Design geven advies aan een klant met betrekking tot het inrichten van een ruimte. Het kan hierbij gaan om de inrichting van woningen, kantoren, winkels, horecagelegenheden, e.d. De student maakt een ontwerp en voert dit ontwerp uit.

Vooropleiding Media & Design

Studenten van de vooropleiding zijn graag bezig met hun beeldende creatieve mogenlijkheiden verder te ontdekken en vergroten en een passend portfolio vorm te geven. Een student van de Vooropleiding wilt er zeker van zijn dat hij of zij goed toegerust is om een opleidingstraject te volgen bij de opleiding Art & Design, Interieurdesign, Vormgeving Ruimtelijke Presentatie en Product Presentatie, Dashion en Design support, of Eventmarketing. Bij deze opleiding kan de studen zich verder orriënteren zodat na dit jaar een goede keuze gemaakt kan worden

 

 

Event Marketing

Event studenten leren hoe zij een evenement organiseren en in de markt zetten. De studenten kunnen ingezet worden op een evenement, in de voorbereiding van een evenement of om een kleinschalig evenement (of onderdeel van een groter evenement) zelfstandig op te zetten en uit te voeren.

Sound & Vision

Studenten Sound & Vision zijn inzetbaar als beeld-, licht- en/of geluidstechnicus. Zij kunnen een hele productie op zich nemen, of in worden gezet ter ondersteuning.

Video Editing Camera

VEC studenten maken films, items, reportages, documentaires van begin tot eind. Ze leren over de juiste voorbereidingen, het maken van opnames, regisseren, camerawerk en montage. Studenten VEC kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor het maken van een registratie van een show.

Camara Journalist

In deze 2,5 jaar durende opleiding leren studenten hoe zij reportage-items kunnen voorbereiden, maken en monteren die bijvoorbeeld ‘s avonds op het journaal worden uitgezonden. Studenten CamJo kunnen worden ingezet voor het maken van reportages van een evenement/project.